Er zijn 40 resultaten gevonden

door paulus
12 sep 2016, 14:58
Forum: PGO 200
Onderwerp: gesmolten aluminium onder de buggy
Reacties: 7
Weergaves: 2906

Re: gesmolten aluminium onder de buggy

herkenbaar probleem: koppelingschoentjes naar zijn grootje, verder gegaan op plaat waar de schoentjes opzitten en uiteindelijk heeft het gesmolten alu het hele zaakje geblokkeerd. Zeer waarschijnlijk is de schijf waar de schoentjes ook dermate beschadigd dat deze vervangen moet worden. Eventjes open...
door paulus
25 mei 2016, 14:27
Forum: PGO 200
Onderwerp: spanning valt weg bij starten
Reacties: 5
Weergaves: 1635

Re: spanning valt weg bij starten

gisteren weer ff tijd gehad om aan de buggy te werken contacslot vervangen door losse kabeltjes doorverbinden om te starten en nog steeds valt de spanning weg verlichting, cockpitje losgehaald, weestandjes vervangen maar nog steeds valt bij starten de spanning weg relais bij de spanningsregelaar gew...
door paulus
17 mei 2016, 10:06
Forum: PGO 200
Onderwerp: spanning valt weg bij starten
Reacties: 5
Weergaves: 1635

Re: spanning valt weg bij starten

als het contact aan staat is er stroom op de CDI, op het moment dat je probeert te starten valt de stroom overal weg. bobine heb ik nog niet gewisseld. Ik verdenk nu de startmotor er van maar het vreemde is dat die het wel gewoon doet als je het startrelais overbrugd, van de week die 2 maar eens con...
door paulus
11 mei 2016, 12:12
Forum: PGO 200
Onderwerp: BAM
Reacties: 2
Weergaves: 1038

Re: BAM

oeps zag dat ik de oplossing nog niet vermeld had:
spanningsregelaar bleek defect te zijn, nieuwe gemonteerd en probleem opgelost
door paulus
11 mei 2016, 10:07
Forum: PGO 200
Onderwerp: spanning valt weg bij starten
Reacties: 5
Weergaves: 1635

spanning valt weg bij starten

Blijft leuk die electronica maar ik krijg er wel grijze haren van. Klacht: bij het (proberen) te starten valt de complete spanning weg. Contact aan = spanning, doorverbinden startrelais gooit de startmotor ook gewoon lekker fel rond maar er krijg geen vonk uit de bougie Remlichtschakelaar is even do...
door paulus
17 feb 2016, 12:51
Forum: PGO 200
Onderwerp: slijpsel
Reacties: 5
Weergaves: 1351

Re: slijpsel

gelukkig lag er nog iets in de onderdelenbak, ding draait weer als vanouds
door paulus
17 feb 2016, 12:49
Forum: PGO 200
Onderwerp: slijpsel
Reacties: 5
Weergaves: 1351

Re: slijpsel

ik mis iets bij de koppeling
door paulus
06 feb 2016, 01:05
Forum: PGO 200
Onderwerp: slijpsel
Reacties: 5
Weergaves: 1351

Re: slijpsel

Slijpsel, achteras was ook geblokkeerd
Van de week ff verder open maken maar ik vermoed dat er iets in de koppeling niet meer heel is :?
door paulus
05 feb 2016, 12:03
Forum: PGO 200
Onderwerp: slijpsel
Reacties: 5
Weergaves: 1351

slijpsel

:shock:

was hier nou weer gebeurd.....
door paulus
16 nov 2015, 10:29
Forum: PGO 200
Onderwerp: BAM
Reacties: 2
Weergaves: 1038

BAM

ben eigenlijk wel heel erg benieuwd waarom dat dit gebeurd. Had er nog een liggen maar die klapte na 50 meter ook uit elkaar.