Pgo br250 probleempjes

Jbar
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 aug 2020, 20:30
Ik rij een: Buggy 4x2
Merk: Pgo

Pgo br250 probleempjes

Bericht door Jbar » 12 sep 2020, 10:31

Dag allemaal,

Ik ben nieuw in de buggie wereld en heb recent 2 pgo br250’s aangeschaft. (Wellicht onbewuste midlife)
1 in wat mindere staat, waar ik graag even de mening heb van wat specialisten die al langer ervaring hebben met het sleutelen aan degelijke buggies.

- knallen uitlaat: er komen echt enorme knallen uit de uitlaat Bij het lossen van de gas , In het begin wel grappig, maar na een kwartier elke minuut een knal te horen, ben je het wel beu en quasi doof 🙈. Hier in de straat gaan ze het wellicht ook meer appreciëren als ik passeer. Is dit standaard bij deze buggies of heb ik pech dat ze dit toevallig beide hebben?
krijg ik deze weg door prijsbewust een andere uitlaat te plaatsen(Type/merk die erop past?) of uitlaat zelf aan te passen?
(Of echt afstelling laten aanpassen dr specialist)

- motor sputtert en heeft geen vol vermogen. Stationair geen probleem maar vanaf je rijdt voel je dat hij af en toe blijft steken. (Licht niet aan bobijntje, is een nieuw Dus ik vermoed wat vuil in de carburateur). Heb gisteren een flesje Additief voor bij de benzine ingekapt: hebben jullie hier goede ervaringen mee en heeft dit kans op slagen of toch maar beter carburateur eraf halen en er toch maar meer tijd in steken?

-bandendruk: 25psi Max load staat op de banden , op hoeveel bar zetten jullie de banden hem. vr op de baan? (Momenteel 1,25 bar gezet dus nog mooi eronder).
Bij het nemen van bochten aan trage snelheid piepen de banden alsof je scheurt tg 100 per uur, maar je rijdt slechts 5 per uur 🤣

Bedankt voor jullie ervaringen te delen! 🙂

Plaats reactie